Karlshamns Handbollförening

Välkommen till P9/P10

Hej och välkommen till pojkar födda 2013/14 lagsida!

Vi är ett gäng på ca 20 spelare och fyra ledare som tränar och spelar matcher och framförallt har roligt i  världens bästa sport, i alla fall om du frågar oss ledare.

Har du ett barn som är sugen på att prova på handboll tränar vi två gånger i veckan, tisdagar och torsdagar, tiderna syns i vår kalender. Så det är bara att komma till Väggahallen så erbjuder Karlshamns Handboll möjligheten att prova på under en kortare tid. Träningskläder och inomhusskor är det enda som behövs.

Vi ses!

För frågor kontakta någon av ledarna.

Robert Fasth: 0733662984, robertfasth82@icloud.com

Richard Eriksson: 0709298312, rille_3000@hotmail.com

Emmy Olsson: 0731819865, emmyfransson@hotmail.com

Richard Eliasson: 0702273094, reliasson@gmail.com

Mvh, Ledarna

Julkul 2023
2023-12-04 22:03

Hej tomtegubbar och gummor!

Söndagen 17/12 kl 11:00 - 14:00 är det återigen dags för Karlshamns handbolls årliga julfirande i Väggahallen.

Hela föreningens lag är i vanlig ordning inbjudna för att spela handboll i mixade lag i en liten turnering. Alla spelare bjuds på dricka och korv!

Anmälan görs, senast den 12/12, via kallelse som skickas ut via SportAdmin. Spelarna får gärna ta med sig någon kompis som vill testa på handboll, skriv i såna fall +1 exempelvis, i kommentaren i kallelsen.

Hoppas vi ses där!

/Tränarna

Bingolotter
2023-11-15 22:09

Hej föräldrar!

Äntligen närmar sig en av årets stora happenings, nämligen Bingolottos uppesittarkväll! Vi kommer såklart att få chansen att försörja alla, som har väntat hela året på detta, med lotter😃.

Spelarna kommer att bli tilldelade 4 stycken lotter på träningarna fr.o.m. nästa vecka (v. 47). Av dessa fyra tillfaller vinsten på de två första sålda föreningen. De andra två plus om man kan sälja ytterligare fler tillfaller vinsten laget. Vet man redan nu att man kan sälja fler, kontakta då mig, Richard Eriksson, eller lägg en kommentar i FB-inlägget så ordnar jag fram fler. Det finns även dubbel- och trippellotter för de som vill ha det. Förra året gjorde vi en riktig bra försäljning som genererade bra med pengar till lagkassan.

Vi kommer att sköta försäljningen via den Digitala Lagkassan i SportAdmin-appen. En introduktion till detta finns här --> https://support.sportadmin.se/support/solutions/articles/48001230377

Mvh, tränarna och "Loket"

Instruktioner för kiosken
2023-09-28 12:26

På denna länk finner ni alla instruktioner som behövs för att bemanna fiket.

Vi börjar att bemanna fiket denna veckan.

Instruktionen ligger även i fiket.

Matcher 23/24
2023-09-18 09:02

Hej alla!

Nu börjar starten för matchsäsongen närma sig med snabba steg. Vi har som vi nämnt tidigare anmält ett lag i vardera åldersklass. Båda lagen har sina första matcher den söndagen 8/10 vilket innebär att det blir svårt att låna spelare sinsemellan lagen, som vi hade en tanke om att göra. Så vi hoppas att så många som möjligt kan medverka på de sammandrag som man får kallelse till 😀.

Det kommer fortsatt att vara sammandrag för bägge åldersklasserna men med färre lag för P10 och för P9 blir det likt föregående säsong med flera lag vid varje tillfälle. P10 har en ny spelform som bl.a. innebär större plan, mer om detta finns att läsa här Handboll i Syd.

Matcherna för säsongen för P10 syns i kalendern på hemsidan eller SportAdmin appen.

P9s sammandrag kommer att läggas in i kalendern men vi har bara fått den i excel-fil så denna läggs upp i FB-gruppen så länge.

Kallelser kommer till varje enskilt tillfälle.

Finns det några funderingar tveka inte att höra av er till oss!

MVH Robban, Emmy, Richard x2

Utprovning föreningskläder
2023-08-31 11:25

Hej alla!

Det kommer att vara utprovning av föreningskläder v.36 (4 - 9 sep) på Intersport Karlshamn. Det är lite design uppdateringar på träningsoverallen bl.a. men t-shirt och shorts är detsamma som förra säsongen. Bilder och priser finns på denna länk.

Mvh tränarna