SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlshamns Handbollförening
Fotboll

Karlshamn OPEN

Karlshamn OPEN är en kostnadsfri handbollsturnering som varje vår genomförs för kommunens skolor.

 

Skolturnering

Alla matcher spelas utomhus på naturgräs på Vägga Idrottsplats i Karlshamn. Vi använder oss av fullstora planer. I skolturneringen spelar de olika årskurserna var för sig, klassvis mot andra skolklasser från kommunen. Matcherna börjar 9:00 på morgonen och håller på till omkring 14:00.

 

Era lag består av fasta klasser/undervisningsgrupper. Är klasserna indelade i till exempel 5-6 så anmäler man till den högre klassen, i detta exempelfall alltså till årskurs 6.

 

Vi rekommenderar att ett lag består av mellan 10-15 spelare. Är ni fler än 15 spelare rekommenderar vi att ni anmäler två lag. Under matcherna spelar 7 spelare på planen samtidigt i mixade lag (killar/tjejer). Karlshamn OPEN är en turnering som ska vara rolig för ALLA. Se till att fördela speltiden jämnt mellan alla spelarna. Toppning bestraffas med en varning från tävlingsledningen. Upprepas förseelsen kan laget uteslutas från turneringen.

 

Alla i laget ska ha samma tröj/västfärg. Detta anger ni i er anmälan och ser sedan till att det efterföljs.

 

Under dagen finns kaffe, dryck och lättare förtäring till försäljning i vårt informationstält.

 

Spelschemat finns några veckor före turneringen under fliken "Spelschema", i menyn ovan.

 
Våra sponsorer
 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten