SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlshamns Handbollförening
Fotboll

Vision och mål

Allmänt

Karlshamns Handbollförening skall arbeta efter de stadgar och ideal som hittills präglat föreningens verksamhet. En idrottsförening fyller, förutom den rent sportliga funktionen, också en viktig social funktion genom att sätta upp idrottsliga och umgängesideal för föreningens aktiva och ledare som gör att idrottens grunder uppfylls.

  

Styrelse och sektioner

Det arbete som vi startade för några år sedan med att engagera alla ledare i föreningens utveckling kommer att prägla även kommande år. Målsättningen med detta arbete är att förankra verksamheten och ge alla möjlighet att påverka föreningens utveckling.

 

Idrottsliga målsättningar

Det ökade inslaget av eget material i våra representationslag kommer även kommande säsong att vara en uttalad målsättning. Den stora drivkraften att hålla elitstatus i vår träning är tron på att våra duktiga ungdomar får en tydligare målbild i sin satsning.

 

Inriktningen på ungdomsarbetet har under många år varit, så många som möjligt så länge som möjligt. Detta arbete har gett resultat i en stor bredd i ungdomslagen. Att alla spelar på sin egen nivå är en viktig förutsättning, därför är samarbetet med omkringliggande län en förutsättning för vidare utveckling.

 

Vi har en dokumenterad hög nivå på våra ledare, att bibehålla möjligheter för en personlig utveckling är en nödvändig målsättning.

 

Medlemsengagemanget

En klar målsättning för nästa säsong är, precis som tidigare, att tydligt erbjuda intresserade föräldrar och ledare en plats i vår organisation. Detta för att garantera fortlevnaden och utvecklingen i föreningen. Det utökade engagemanget med Sportfiket i Väggahallen kommer att öka samverkan och samtidigt ge föreningen en naturlig samlingsplats.

 

Utveckling

Ovanstående verksamhetsplan är föreningens grundvärderingar. Vi arbetar efter denna målsättning och arbetet med riktlinjer fortsätter att utarbetas under verksamhetsåret

 
Våra sponsorer
 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten