SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlshamns Handbollförening
Fotboll

Vi välkomnar Simon Andersson som tränare till herrseniorerna
2024-06-01 16:08
Från vänster: Vice ordförande Daniel Blomdahl och Karlshamns HF seniortränare Simon Andersson

Efter säsongen står det klart att herrarnas seniortränare Kalle Pettersson ej längre fortsätter i rollen som tränare. Kalle kommer framgent att vara en del i spelartruppen. Föreningen tackar Kalle för hans engagemang och glädjes med att Kalle stannar kvar i truppen som spelare.

 

Samtidigt kan vi gladeligen meddela att vi har en ersättare till Kalle på plats i Simon Andersson. Nedan följer en kortare presentation av Simon:

För den/de som inte känner till Simon sedan tidigare; Vem är Simon?

Jag är en kille med lång bakgrund inom handboll som spelare, tränare och domare. Resan började i Ystad men har sedan en tid bott i Mörrum och tycker att det ska bli riktigt kul att tillhöra ett lag igen.

 

Vad är det som lockar med tränaruppdraget i Karlshamns HF?

Jag lockas mycket till Karlshamns HF då det är ett lag med potential för utveckling. Och Karlshamn som gammal handbollsstad förtjänar att ha ett aktivt lag som bjuder på rolig handboll.

 

Hur ser dina tankar ut inför kommande säsong?

Jag ser framför mig en säsong med stort engagemang från spelarna där alla vill jobba hårt för att ta sig upp i trean igen.

 

Hur är läget i laget, är ni igång med försäsongsträningen?

Läget i laget idag är bra vi började försäsongen för ett par veckor sedan och det är tydligt att grabbarna vill träna hårt. Min känsla är att vi alla vill bli så bra som möjligt och lägga ned det som krävs!

 

 

Vi ser redan nu fram emot kommande handbollssäsong & hoppas att publiken sluter upp i vår hemmaborg Väggahallen!

 

Trevlig sommar!

Styrelsen

 

 


Nyhetsarkiv
Sommarcamp 2024!2024-05-25 09:44
Clubdagar Intersport2023-09-22 11:00
Parahandboll2023-05-11 11:21
 
Våra sponsorer
 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten