SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlshamns Handbollförening
Fotboll

Bingolotter
2023-11-15 22:09

Hej föräldrar!

 

Äntligen närmar sig en av årets stora happenings, nämligen Bingolottos uppesittarkväll! Vi kommer såklart att få chansen att försörja alla, som har väntat hela året på detta, med lotter😃.

 

Spelarna kommer att bli tilldelade 4 stycken lotter på träningarna fr.o.m. nästa vecka (v. 47). Av dessa fyra tillfaller vinsten på de två första sålda föreningen. De andra två plus om man kan sälja ytterligare fler tillfaller vinsten laget. Vet man redan nu att man kan sälja fler, kontakta då mig, Richard Eriksson, eller lägg en kommentar i FB-inlägget så ordnar jag fram fler. Det finns även dubbel- och trippellotter för de som vill ha det. Förra året gjorde vi en riktig bra försäljning som genererade bra med pengar till lagkassan.

 

Vi kommer att sköta försäljningen via den Digitala Lagkassan i SportAdmin-appen. En introduktion till detta finns här --> https://support.sportadmin.se/support/solutions/articles/48001230377

 

Mvh, tränarna och "Loket"

 
Våra sponsorer